Primaria Capitalei vrea sa inceapa ridicarea masinilor parcate neregulamentar pe marile strazi din Bucuresti

Miercuri, 19 Decembrie 2018, ora 10:57
945 citiri
Primaria Capitalei vrea sa inceapa ridicarea masinilor parcate neregulamentar pe marile strazi din Bucuresti
Foto: Arhiva Ziare.com

Primaria Capitalei intentioneaza sa ridice masinile parcate neregulamentar pe drumurile publice aflate pe reteaua principala de strazi.

Conform unui document citat de Profit.ro, de acest lucru se va ocupa Compania Municipala Managementul Traficului Bucuresti SA. Trebuie precizat ca aceasta este una dintre cele 20 de companii ale caror hotarari de infiintare au fost anulate de instanta de curand.

Conform documentului, politistii se vor ocupa de constatarea contraventiilor, aplicarea amenzilor prevazute de legislatia primara si dispunerea ridicarii autovehiculelor.

Astfel, soferii care au masini de pana in 5 tone vor plati 200 de lei daca li se va ridica automobilul, plus 150 de lei tarif de transport. Taxa de ridicare creste la 270 de lei pentru restul masinilor, la care se adauga 200 de lei tariful de transport.

Taxa de depozitare va fi de 150 de lei pentru 24 de ore.

Scopul proiectului este decongestionarea traficului, dar si obtinerea de profit de catre Compania Municipala Managementul Traficului Bucuresti.

Citeste si In ce sectoare din Capitala se ridica masinile parcate neregulamentar si cat costa ...citeste mai departe despre "Primaria Capitalei vrea sa inceapa ridicarea masinilor parcate neregulamentar pe marile strazi din Bucuresti" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Firea masini parcate neregulamentar, #ridicare masini parcate neregulamentar , #Stiri Administratie