Primaria Capitalei vrea sa cumpere adaposturi modulare pentru statiile STB, in valoare de 88 de milioane de lei

Joi, 03 Octombrie 2019, ora 19:09
904 citiri
Primaria Capitalei vrea sa cumpere adaposturi modulare pentru statiile STB, in valoare de 88 de milioane de lei
Foto: Facebook / RATB - STB.SA

Primaria Capitalei anunta pe SICAP licitatie in vederea achizitionarii de adaposturi modulare pentru statiile de troleibuz si de autobuz, cu montaj inclus, la o valoare totala estimata de 88.731.440 lei.

Anuntul prevede achizitia a 500 - 2.000 de bucati. Se vor incheia estimativ patru contracte subsecvente, in functie de necesitatile autoritatii contractante.

La evaluarea ofertelor, componenta financiara va reprezenta 60%, capabilitatea de montare-demontare (interval maxim prevazut: 72 de ore) va reprezenta 20%, iar durata perioadei de garantie (cel putin 24 de luni) - 20%.

Contractul va avea o durata de patru ani.

Ofertantul trebuie sa demonstreze o cifra de afaceri medie anuala pentru ultimii trei ani de minim 30.000.000 lei. De asemenea, va trebui sa dovedeasca faptul ca in ultimii cinci ani a furnizat produse similare in valoare cumulata de cel putin 9.000.000 lei, fara TVA.

Firea spune ca nu a renuntat la ideea de a face transportul public gratuit pentru toata lumeaFirea explica de ce le da cate 3.000 de euro taximetristilor pentru a-si lua masini noi. Proiectul a trecut la votFirea face Zilele Bucurestiului cu animatie de strada, concerte si teatru ambulant ...citeste mai departe despre "Primaria Capitalei vrea sa cumpere adaposturi modulare pentru statiile STB, in valoare de 88 de milioane de lei" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Firea cumpara adaposturi modulare statii, #Bucuresti achizitie adaposturi modulare STB , #Stiri Administratie