Primaria Capitalei anunta ca solicitarile pentru voucherele pentru biciclete se pot depune si pe email

Luni, 24 Iulie 2017, ora 17:22
1224 citiri
Primaria Capitalei anunta ca solicitarile pentru voucherele pentru biciclete se pot depune si pe email
Foto: Arhiva Ziare.com

Primaria Capitalei a anuntat, luni, ca solicitarile pentru cele 5.000 de vouchere pe care doreste sa le ofere bucurestenilor, in vederea achizitionarii de biciclete, biciclete electrice, trotinete electrice si dispozitive de tip Segway/Ninebot se pot depune si pe email.

Decizia a fost luata din cauza numarului mare de solicitari si pentru a se evita supraaglomerarea la depunerea cererilor, conform unui comunicat remis Ziare.com.

Citeste si E oficial: PSD le da bucurestenilor 2,5 milioane de lei sa-si cumpere biciclete. Mai lipsesc pistele

"Astfel, pentru inscrierea in Program este nevoie ca solicitantii sa printeze, sa completeze formularul de inscriere care se afla pe site-ul www.pmb.ro, la sectiunea 'Biciclisti in Bucuresti', sa-l semneze, si sa-l trimita scanat, impreuna cu cartea de identitate (scanata pe ambele parti in cazul celor cu vize de resedinta), la adresa biciclisti@pmb.ro", se arata in documentul citat.

Descarca aici formularul de inscriere

Reprezentantii primariei transmit ca cererile depuse online vor fi procesate concomitent cu cele depuse fizic, in timpul programului alocat, respectiv cele depuse pana la 18:30 vor fi procesate in aceeasi zi, iar cele sosite dupa ora 18:30 vor fi procesate a doua zi, incepand cu ora 08:30, ora la care se deschid si ghiseele pentru relatii cu publicul.

Amintim ca termenul limita pentru depunerea solicitarilor de participare la proiectul care se va desfasura pana la 31 decembrie este 10 august 2017.

A.G. ...citeste mai departe despre "Primaria Capitalei anunta ca solicitarile pentru voucherele pentru biciclete se pot depune si pe email" pe Ziare.com

#solicitari vouchere biciclete email, #vouchere biciclete Bucuresti , #Stiri Administratie