Primar PSD trimis in judecata: A platit bani grei pentru lucrari care nu exista

Miercuri, 18 Martie 2015, ora 10:36
883 citiri
Primar PSD trimis in judecata: A platit bani grei pentru lucrari care nu exista

Procurorii DNA l-au trimis in judecata pe primarul comunei Davidesti din judetul Arges, Ion Sandu, care a trecut de la PDL la PSD in baza ordonatei migratiei politice. Edilul este acuzat de 27 de infractiuni de abuz in serviciu, complicitate la fals in inscrisuri si neglijenta in serviciu.

Astfel, Ion Sandu urmeaza sa fie judecat pentru sase infractiuni de abuz in serviciu, 19 de complicitate la fals in inscrisuri si doua de neglijenta in serviciu, potrivit unui comunicat DNA remis miercuri.

Alaturi de edilul social-democrat au mai fost trimise in judecata inca opt persoane, printre care angajati ai primariei si directori de firme.

In rechizitoriul intocmit de procurori se arata ca Ion Sandu, in calitate de primar, a achitat catre patru firme controlate de oameni de afaceri, ilegal, suma totala de 1,46 milioane de lei, din banii administratiei locale.

Sandu a facut platile in contextul derularii mai multor contracte de lucrari, insa procurorii sustin ca primarul a dat bani ...citeste mai departe despre "Primar PSD trimis in judecata: A platit bani grei pentru lucrari care nu exista" pe Ziare.com

#primar Ion Sandu DNA, #primar Ion Sandu judecata, #primar Ion Sandu infractiuni , #Stiri Administratie