Prima reactie a lui Nicolae, dupa ce regele i-a retras titlul de principe

Marti, 11 August 2015, ora 13:35
1118 citiri
Prima reactie a lui Nicolae, dupa ce regele i-a retras titlul de principe
Foto: Facebook/Principele Nicolae al Romaniei

Fostul principe Nicolae a comentat, marti, decizia bunicului sau, regele Mihai, de a-i retrage titlul de principe si de a-l scoate din linia de succesiune la Coroana Romaniei.

Pe numele civil Nicolae Mihai Medforth Mills, nepotul regelui a spus ca isi asuma aceasta hotarare, potrivit unui comunicat al Casei Regale transmis marti presei.

"Duminica, 1 august 2015, Majestatea Sa Regele Mihai I, bunicul meu, a luat decizia de a-mi retrage titlul de Principe al Romaniei si locul in Linia de Succesiune la Coroana Romaniei. Aceasta decizie, pe care mi-o asum, vine in urma unei perioade in care am reflectat la viitorul tarii si Casei noastre, precum si la rolul pe care eu il pot avea in propasirea lor.

Pozitia de Principe al Romaniei si prezenta in Linia de Succesiune la Coroana Romaniei impun un mod de a-mi conduce viata pe care gasesc dificil sa il accept. De aceea, cu multa durere in suflet, consider ca decizia Majestatii Sale Regelui este binevenita pentru mine. Voi cauta, in ...citeste mai departe despre "Prima reactie a lui Nicolae, dupa ce regele i-a retras titlul de principe" pe Ziare.com

#principe Nicolae reactie, #principe Nicolae raspuns, #principe Nicolae titlu principe , #Stiri Administratie