Presedintele Inaltei Curti: Justitia este facuta de toata lumea, in toate locurile, nu de specialistii adevarati

Vineri, 06 Ianuarie 2017, ora 14:47
1354 citiri

Presedintele Inaltei Curti de Casatie si Justitie (ICCJ), Cristina Tarcea, a declarat, vineri, la sedinta de constituire a noului Consiliu Superior al Magistraturii (CSM), ca Justitia este facuta de toata lumea, in toate locurile, insa nu de specialistii adevarati in drept.

"Vreau sa stiti ca exista o enorma asteptare din partea dumneavoastra si cred ca singurul lucru pe care vi-l pot adresa astazi este o simpla urare, si anume aceea sa nu dezamagiti.

Traim o perioada destul de interesanta, ca sa spun asa, in care Justitia este facuta de toata lumea, din pacate nu atat de specialistii adevarati in drept sau de teoreticieni sau practicieni ai dreptului, ci de oameni de toate pregatirile.

Justitia este facuta in toate locurile, nu numai in pretoriul instantei de judecata, si, in acest context, trebuie sa va spun ca reforma reala a Justitiei poate fi facuta numai de oamenii din Justitie, prin urmare nu poate fi facuta decat de dumneavoastra.

De 27 de ani, aud numai despre ...citeste mai departe despre "Presedintele Inaltei Curti: Justitia este facuta de toata lumea, in toate locurile, nu de specialistii adevarati" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Cristina Tarcea justitie toata lumea, #Cristina Tarcea declaratii justitie, #sefa ICCJ declaratii justitie , #Stiri Administratie