Presa internationala scrie despre ancheta procurorilor anticoruptie care priveste vizita lui Tony Blair in Romania

Marti, 06 Septembrie 2016, ora 21:57
3239 citiri
Presa internationala scrie despre ancheta procurorilor anticoruptie care priveste vizita lui Tony Blair in Romania
Foto: captura You Tube / contact Victor Ponta

Jurnalistii Associated Press au scris marti despre investigatia lansata de procurorii romani anticoruptie in cazul unor ilegalitati financiare comise de catre fostul premier Victor Ponta, care ar avea legatura cu vizita pre-electorala a lui Tony Blair in Romania.

De asemenea, stirea a fost preluata de alte publicatii internationale, care au atras atentia asupra celui de-al doilea dosar de coruptie deschis pe numele fostului prim-ministru roman.

Desi procurorii romani nu l-au identificat pe fostul lider strain pentru aparitia caruia s-au platit 220.000 de euro, deputatul Sebastian Ghita a declarat ca dosarul de coruptie are in prim-plan participarea fostului premier laburist Tony Blair la conferinta de presa "Viitorul Europei in noua ordine globala".

Associated Press relateaza ca fostul premier roman si-a folosit autoritatea de lider al Partidului Social Democrat pentru a-l convinge pe Sebastian Ghita sa plateasca 220.000 de euro pentru ...citeste mai departe despre "Presa internationala scrie despre ancheta procurorilor anticoruptie care priveste vizita lui Tony Blair in Romania" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Ponta Blair DNA presa internationala , #Stiri Administratie