Orban: Presedintele ANSVSA are zilele numarate

Miercuri, 06 Noiembrie 2019, ora 20:36
1234 citiri
Orban: Presedintele ANSVSA are zilele numarate
Foto: Facebook/Ludovic Orban

Presedintele Autoritatii Nationale Sanitare Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor (ANSVSA) are zilele numarate, iar in prezent derulam o procedura pentru a identifica un candidat serios, a anuntat, miercuri, premierul Ludovic Orban.

"Are zilele numarate (Geronimo Branescu, presedintele ANSVSA - n.red.). Evident ca derulam o procedura pentru a identifica un candidat serios care sa preia raspunderea conducerii ANSVSA. Cand il vom decide, il vom schimba", a spus Orban.

El a subliniat ca i-a solicitat ministrului Agriculturii sa-l invite si pe presedintele ANSVSA, Geronimo Branescu, la MADR pentru ca "din pacate exista un risc important care sa afecteze Romania ca urmare a nerespectarii planului de actiune privind combaterea pestei porcine africane".

In cadrul audierilor din comisiile de specialitate din Parlament din 29 octombrie, Adrian Oros anunta ca va cere premierului schimbarea conducerea ANSVSA in primele zile dupa preluarea mandatului, pentru ca a demonstrat in doi ani de zile ca nu poate face fata de cand pesta porcina africana "evolueaza salbatic la noi in tara".

Premierul a fost prezent miercuri la preluarea mandatului de ministru al Agriculturii si Dezvoltarii Rurale de catre Nechita-Adrian Oros. ...citeste mai departe despre "Orban: Presedintele ANSVSA are zilele numarate" pe Ziare.com

#Ludovic Orban presedinte ANSVSA, #ANSVSA presedinte demis , #Stiri Administratie