Prejudiciul in dosarul Romgaz-Interagro, o nebuloasa: 62 de milioane de euro sau zero?

Vineri, 09 Octombrie 2015, ora 13:34
1708 citiri
Prejudiciul in dosarul Romgaz-Interagro, o nebuloasa: 62 de milioane de euro sau zero?
Foto: Facebook/Adriean Videanu

Fostul ministru al Economiei Adriean Vidreanu a declarat vineri, la iesirea de la DIICOT, ca, din cate a inteles, dupa ce i-a fost data expertiza in dosarul Romgaz - Interagro, nu ar exista niciun prejudiciu in acest caz.

"Inteleg ca nu exista prejudiciu, ramane sa vad si eu expertiza si ramane sa venim si noi cu obiectii asupra ei", a spus Adriean Videanu, dupa ce a fost la Directia de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism (DIICOT).

Dosarul Gaze ieftine: Expertiza dovedeste un prejudiciu urias. Videanu si Niculae, la DIICOT (Video)

Ioan Niculae si fostul ministru al Economiei Adriean Videanu au mers, vineri, la DIICOT, fiind citati pentru a li se aduce la cunostinta mai multe documente din dosarul Romgaz - Interagro, in care sunt urmariti penal pentru mai multe fapte, printre care abuz si instigare la abuz in serviciu.

Fostul ministru a adaugat ca nu a apucat sa citeasca intreaga expertiza, in conditiile in care abia a intrat oficial in... citeste mai departe despre "Prejudiciul in dosarul Romgaz-Interagro, o nebuloasa: 62 de milioane de euro sau zero?" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Videanu prejudiciu Romgaz Interagro, #Videanu DIICOT dosar gaze , #Stiri Administratie