Pregatiti-va caloriferele, RADET incepe probele la instalatia termica

Vineri, 07 Septembrie 2018, ora 11:35
934 citiri
Pregatiti-va caloriferele, RADET incepe probele la instalatia termica
Foto: Arhiva Ziare.com

RADET Bucuresti a anuntat, vineri, ca din 17 septembrie va incepe sa bage apa in calorifere, pentru pregatirea retelei de termoficare in noul sezon de iarna.

Bucurestenii ale caror locuinte sunt racordate la sistemul centralizat de termoficare sunt rugati sa finalizeze lucrarile la instalatiile din imobile, pentru a evita inundatiile, odata cu incarcarea instalatiilor.

Asociatiile de proprietari racordate la sistemul centralizat de termoficare trebuie sa se asigure ca instalatiile interioare proprii de alimentare cu energie termica sunt in stare de functionare si ca lucrarile din interiorul imobilelor sunt finalizate.

RADET reaminteste ca debransarea instalatiilor interioare de incalzire si/sau pentru apa calda menajera ale consumatorilor de energie termica dintr-un condominiu nu poate fi facuta pe parcursul sezonului de incalzire.

RADET, care exploateaza reteaua de termoficare a Capitalei, are in exploatare 1.012 puncte termice, statii centralizate si module termice, 47 de centrale termice de cvartal si o centrala termica de zona (Casa Presei), furnizand energie termica pentru peste 8.200 de blocuri de locuinte si aproximativ 300 imobile, precum si pentru aproximativ 5.100 de institutii, obiective sociale si agenti economici. ...citeste mai departe despre "Pregatiti-va caloriferele, RADET incepe probele la instalatia termica" pe Ziare.com

#RADET apa calorifere, #RADET apa calorifere iarna , #Stiri Administratie