Posta Romana va livra la domiciliu permise de conducere si certificate de inmatriculare

Joi, 07 Septembrie 2017, ora 14:51
1234 citiri
Posta Romana va livra la domiciliu permise de conducere si certificate de inmatriculare
Foto: site Posta Romana

Posta Romana (CNPR) a castigat un contract in baza caruia va livra, la domiciliul titularilor, permisele de conducere si certificatele de inmatriculare.

Conform unui comunicat de presa, valoarea acordului cadru semnat cu RAAPPS este estimata la 31,02 milioane de lei, durata acestuia fiind de 4 ani. Pe toata durata acordului-cadru se va livra o cantitate minima de 600.000 de plicuri si o cantitate maxima de 6.000.000 de plicuri.

Contractul a fost atribuit in urma unei licitatii deschise la care a depus oferta si una dintre cele mai importante firme de curierat din Romania. Posta a mai castigat contracte pentru transportul permiselor si al certificatelor de inmatriculare si in 2009 si 2013.

Livrarea documentelor este asigurata in toate localitatile din Romania, iar beneficiarii vor primi documentele la domiciliu, prin serviciul Prioripost, divizia de curierat rapid a Postei Romane.

Pentru persoanele fizice, predarea permiselor de conducere sau a certificatelor de inmatriculare se face pe baza actului de identitate, iar pentru destinatarii persoane juridice, corespondenta se va preda numai persoanei imputernicite.

Imbulzeala ca niciodata la Permise in Pipera. Tariceanu s-a bagat in fata, dar de ce sunt aceste cozi imense?Singura "coada" de la Permise din Pipera e cea de la tigara, gratie unui sistem informatic util si masurilor bine gandite (Galerie foto)RA-APPS a platit unei firme canadiene 22,5 milioane de dolari pentru permise si certificate de inmatriculareAngajatii Serviciului Permise care l-au ajutat pe Dan Sova sa intre in fata la coada au fost sanctionati ...citeste mai departe despre "Posta Romana va livra la domiciliu permise de conducere si certificate de inmatriculare" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Posta Romana permise livrate domiciliu , #Stiri Administratie