Ponta se externeaza duminica din spitalul din Istanbul - surse. Revine in tara sau mai sta in Turcia?

Duminica, 21 Iunie 2015, ora 12:26
929 citiri
Ponta se externeaza duminica din spitalul din Istanbul - surse. Revine in tara sau mai sta in Turcia?
Foto: Arhiva Ziare.com

Premierul Victor Ponta va fi externat duminica din spitalul din Istanbul, unde a fost operat la genunchi in urma unei accidentari la un meci de baschet, urmand sa anunte daca va reveni in tara sau va ramane in Turcia pentru consultatii periodice, au declarat surse oficiale.

Externarea a fost decisa in urma unei noi consultatii efectuate, duminica dimineata, de catre medicii turci, care i-au recomandat insa si consultatii periodice, au aratat sursele citate.

Romania fara premier: Cand ar putea fi externat Victor Ponta si ce treburi a lasat nerezolvate

Potrivit acestora, premierul Ponta va anunta, in cursul zilei de duminica, daca va reveni in tara dupa externare si va efectua la Bucuresti aceste consultatii.

Anterior operatiei, Ponta estima ca va reveni in tara cel tarziu vineri, el mandatandu-l pe vicepremierul Gabriel Oprea sa asigure conducerea Guvernului doar pana in 19 iunie inclusiv.

Oprea i-a preluat atributiile lui Ponta, dar nu e suficient - sedinta de Guvern, ...citeste mai departe despre "Ponta se externeaza duminica din spitalul din Istanbul - surse. Revine in tara sau mai sta in Turcia?" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Victor Ponta externat, #Ponta revine tara, #Ponta externat Turcia , #Stiri Administratie