Ponta, intalnire cu Ghita Ciobanul: Daca iau masa cu "acest" Ghita, sigur nu se supara Crin!

Duminica, 29 Decembrie 2013, ora 18:59
2056 citiri
Ponta, intalnire cu Ghita Ciobanul: Daca iau masa cu "acest" Ghita, sigur nu se supara Crin!

Premierul Victor Ponta si-a facut drum pana la Jina, in Sibiu, unde a luat masa cu primarul, dar si cu mult mai cunoscutul Ghita Ciobanul, personaj de reclame, "acel Ghita pe care il iubesc toti romanii", dupa cum a tinut seful Guernului sa precizeze.

"Azi, in baza initiativei lui Andrei (prieten pe Facebook cu Ghita Ciobanul), am luat o masa traditionala savuroasa, la Jina, cu primarul, familia sa si cu acel Ghita pe care il iubesc toti romanii! Multumim pt ospitalitate!", e mesajul postat duminica pe pagina de Facebook a premierului Victor Ponta.

Acesta a tinut sa specifice ca e chiar vorba de "acel Ghita" si nu despre o greseala a echipei sale, asa cum s-a intamplat zilele trecute: " P.s. - chiar e Ghita in poza, nu e greseala a Echipei mele! Si daca iau masa cu "acest" Ghita sigur nu se supara Crin!".

In urma cu doua zile, pe contul de socializare al premierului, echipa sa scrisese ca acesta luase masa cu regele Mihai, la palatul de la Savarsin, postand si o fotografie in ...citeste mai departe despre "Ponta, intalnire cu Ghita Ciobanul: Daca iau masa cu "acest" Ghita, sigur nu se supara Crin!" pe Ziare.com

#Ponta masa Ghita Ciobanul, #Ponta gafa Facebook pranz rege Mihai, #Ponta masa principe Radu Savarsin, #ponta masa ghita poze , #Stiri Administratie