Ponta incearca sa-l apere pe Tariceanu: Iohannis i-a prelungit lui Olteanu mandatul la BNR

Duminica, 31 Iulie 2016, ora 20:44
740 citiri
Ponta incearca sa-l apere pe Tariceanu: Iohannis i-a prelungit lui Olteanu mandatul la BNR
Foto: Facebook/Victor Ponta

Victor Ponta a comentat duminica, pe Facebook, dosarul in care Bogdan Olteanu a fost plasat in arest la domiciliu si scandalul din jurul acestui subiect.

Fostul premier a acuzat presa de manipulare pentru ca a relatat ca Olteanu a fost numit in 2009 viceguvernator al BNR de catre Calin Popescu Tariceanu, incercand sa arunce pisica in curtea presedintelui Klaus Iohannis.

"CINE L-A NUMIT PE BOGDAN OLTEANU LA BNR - un caz scoala de manipulare din partea Propagandei din Romania!!! Si poate un caz nou la DNA???

Dvs credeti ca l-a numit Tariceanu? Pacaleala - Nu e adevarat! Sau credeti ca l-a numit Crin Antonescu? Sau Isarescu? Sau PSD? Nici vorba!!! Cititi pana la sfarsit si veti afla detalii! Nu va lasati pacaliti de mandatul pe 5 ani primit in 2009!!! Bogdan Olteanu a fost numit pentru un nou mandat in CA al BNR in iunie 2014!!! La propunere sefului de atunci al PNL dl Klaus Iohannis! Si cum nu cred ca Dl Iohannis avea habar atunci cine e Olteanu pot sa ma gandesc ca la numirea ...citeste mai departe despre "Ponta incearca sa-l apere pe Tariceanu: Iohannis i-a prelungit lui Olteanu mandatul la BNR" pe Ziare.com

#Ponta trafic influenta Iohannis, #Ponta trafic influenta Olteanu, #Olteanu trafic influenta, #Olteanu arest domiciliu , #Stiri Administratie