Ponta despre trenurile de metrou care nu incap in statii: Vom verifica, daca vor cere cei de la Metrorex

Vineri, 02 Mai 2014, ora 15:56
1200 citiri
Ponta despre trenurile de metrou care nu incap in statii: Vom verifica, daca vor cere cei de la Metrorex

Premierul Victor Ponta a declarat, vineri, intrebat despre faptul ca s-au cumparat garnituri de metrou care nu ar incapea in statii, ca, daca Metrorex va cere, o sa se faca o verificare si vor fi sesizate toate institutiile statului pentru a-i trage la raspundere pe cei care au facut acest contract.

Intrebat cum vede situatia de la Metrorex, unde s-au cumparat garnituri de metrou de aproximativ 100 de milioane de euro si nu ar incapea in statii, Ponta a spus ca e vorba de un contract semnat in 2009 sau 2011.

"E evident ca, daca cei de la Metrorex o vor cere, o sa facem o verificare si vom sesiza toate institutiile statului pentru a-i trage la raspundere pe cei care au facut un contract dezavantajos", a aratat Ponta.

El a mai spus ca se afla in faza finala intocmirea documentatiei pentru trecerea metroului Bucuresti la Primaria Capitalei, aratand ca acest lucru se va face cu siguranta anul acesta, dar el doreste sa fie cat mai repede.

"Suntem in faza finala pentru intocmirea ...citeste mai departe despre "Ponta despre trenurile de metrou care nu incap in statii: Vom verifica, daca vor cere cei de la Metrorex" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Ponta trenuri metrou late, #Ponta control Metrorex trenuri mari , #Stiri Administratie