Ponta, despre autostrada Comarnic-Brasov: Poate nu o voi inaugura eu

Joi, 16 Iulie 2015, ora 15:19
1303 citiri
Ponta, despre autostrada Comarnic-Brasov: Poate nu o voi inaugura eu
Foto: Ziare.com

Prim-ministrul Victor Ponta a anuntat lansarea procedurii de licitatie pentru doua tronsoane ale autostrazii Comarnic-Brasov, insa a precizat ca exista posibilitatea ca nu el sa fie cel care o inaugureaza.

"O zi speciala pentru mine - in Sistemul Electronic am lansat procedura pentru Comarnic-Brasov! Poate nu o voi inaugura eu, dar important este sa incepem cat mai repede!", a scris pe Facebook Victor Ponta.

De asemenea, premierul a postat o captura foto a anuntului de participare la licitatia pentru cele doua tronsoane ale autostrazii, poastat pe site-ul e-licitatie.ro.

Inapoi si de la capat: Inca o licitatie pentru autostrada Comarnic-Brasov

Licitatia pentru tronsonul de autostrada Comarnic-Brasov va fi reluata, termenul limita de depunere a ofertelor fiind 2 septembrie. In lucru urmeaza a fi doua loturi care insumeaza insa ...citeste mai departe despre "Ponta, despre autostrada Comarnic-Brasov: Poate nu o voi inaugura eu" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Victor Ponta autostrada Comarnic Brasov, #Ponta inaugurare autostrada Comarnic Brasov, #licitatie Comarnic Brasov, #lucrari autostrada Comarnic Brasov , #Stiri Administratie