Politisti turci suspectati ca-l spionau pe Erdogan, arestati preventiv in Romania - vor sa ceara azil politic

Sambata, 07 Februarie 2015, ora 09:19
1056 citiri
Politisti turci suspectati ca-l spionau pe Erdogan, arestati preventiv in Romania - vor sa ceara azil politic
Foto: France 24

Cei doi cetateni turci dati in urmarire internationala pentru infractiuni asimilate spionajului si interceptari ilegale si prinsi de politisti in Vama Nadlac au primit mandate de arest provizoriu pentru 39 de zile, instanta din Timisoara solicitand autoritatilor turce documente suplimentare.

Curtea de Apel Timisoara a decis, vineri, sa emita mandate de arest provizoriu pentru o perioada de 39 de zile pe numele celor doi cetateni turci retinuti in timp ce incercau sa iasa din tara pe la vama Nadlac, ei fiind dati in urmarire prin Interpol.

Purtatorul de cuvant al Curtii de Apel Timisoara, Cristian Pup, a declarat ca vineri, judecatorii Curtii de Apel Timisoara au decis sa emita mandate de arest provizoriu pe numele celor doi cetateni turci, pentru o perioada de 39 de zile.

"Nu s-a decis extradarea pentru ca judecatorii de la Curtea de Apel Timisoara au nevoie de documente suplimentare din partea autoritatilor turce. Avand in vedere ca Turcia nu face parte din Uniunea Europeana ...citeste mai departe despre "Politisti turci suspectati ca-l spionau pe Erdogan, arestati preventiv in Romania - vor sa ceara azil politic" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#spioni turci arestati Romania, #agenti turci Nadlac, #agenti turci retinuti Nadlac, #agenti turci retinuti Romania , #Stiri Administratie