Politia Capitalei dat amenzi de 600.000 de lei, in ultimele trei zile, pentru nerespectarea masurilor anti-Covid

Luni, 26 Octombrie 2020, ora 12:11
640 citiri
Politia Capitalei dat amenzi de 600.000 de lei, in ultimele trei zile, pentru nerespectarea masurilor anti-Covid
Politia verifica daca se respecta regulile impuse de autoritati pentru stoparea raspandirii coronavirusului FOTO Politia Capitalei

Politistii Capitalei si jandarmii au aplicat, in ultimele trei zile, peste 2.080 de sanctiuni contraventionale, in valoare de 653.850 lei, in urma actiunilor de verificare a modului in care sunt respectate prevederile Legii nr. 55/2020 privind unele masuri pentru prevenirea si combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.

"Cu sprijinul Jandarmeriei, Politiei Locale, Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta, Agentiei Nationale Sanitar Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor, Directiei de Sanatate Publica, Comisariatul pentru Protectia Consumatorilor al Municipiului Bucuresti si Inspectoratului Teritorial de Munca, au fost verificate peste 5.520 de obiective: piete agroalimentare, targuri, complexuri comerciale, mari magazine, dar si magazine de cartier, terase, mijloace de transport in comun", informeaza un comunicat al Directiei Generale a Politiei Municipiului Bucuresti (DGPMB).

Potrivit sursei citate, au fost legitimate mai mult de 7.620 de persoane si au fost efectuate controale in 2.770 de mijloace de transport in comun, de suprafata, dar si de subteran.

Politistii aflati in teren au revenit cu recomandari privind portul mastii de protectie si pentru pastrarea distantarii fizice.

Actiunile de verificare vor continua. "Facem apel la toti cetatenii sa respecte masurile de protectie impotriva infectarii cu virusul COVID-19, sa poarte masca de protectie, sa pastreze distantarea fizica si sa respecte normele sanitare. Pe fondul cresterii numarului de cazuri, trebuie sa fim constienti de datoria pe care o avem toti fata de cei din jurul nostru, fata de familiile noastre, fata de toti membri comunitatii", transmite DGPMB.

O nunta de argint, o logodna si un botez, oprite de politisti la Galati. Administratorii localurilor au fost amendati

Sfidare: Petrecere in cel mai cunoscut club din Timisoara, fara distantare si fara masti, in plin scenariu rosu. Administratorul localului, amendat. Participantii, identificati pentru a fi sanctionati ...citeste mai departe despre "Politia Capitalei dat amenzi de 600.000 de lei, in ultimele trei zile, pentru nerespectarea masurilor anti-Covid" pe Ziare.com

#coronavirus, #Amenzi, #politie, #masuri anticoronavirus , #Stiri Administratie