PNL: Demisia Guvernului, daca nu se implementeaza cardul de sanatate pana la 1 septembrie

Marti, 11 August 2015, ora 17:41
898 citiri
PNL: Demisia Guvernului, daca nu se implementeaza cardul de sanatate pana la 1 septembrie
Foto: Ziare.com

Prim-vicepresedintele PNL Cristian Busoi solicita Executivului sa implementeze cardul national de sanatate, subliniind ca nu exista niciun motiv pentru o noua amanare si ca in caz contrar va fi un nou motiv pentru a cere demisia Guvernului.

"In urma discutiilor de astazi, am decis sa cerem in mod imperativ Guvernului Romaniei, condus de Victor Ponta, ca de la 1 septembrie sa se asigure ca proiectul cardului electronic national de sanatate va deveni cu adevarat functional, cardul de sanatate va deveni obligatoriu si serviciile medicale din sistemul public de asigurari de sanatate vor fi decontate doar pe baza cardului.

In opinia mea, nu exista niciun motiv sa mai existe o noua amanare", a afirmat Busoi, marti, intr-o conferinta de presa, dupa reuniunea Comisiei nationale de sanatate a PNL.

Cardul de sanatate, amanat din nou - Declaratii contradictorii de la sefii CNAS

El a precizat ca, pana in prezent, au existat deja sase amanari in ceea ce priveste implementarea cardului ...citeste mai departe despre "PNL: Demisia Guvernului, daca nu se implementeaza cardul de sanatate pana la 1 septembrie" pe Ziare.com

#Cristian Busoi card sanatate, #Guvern card sanatate, #implementare card sanatate , #Stiri Administratie