Un întreg oraș din România a rămas fără apă caldă și căldură, în urma unei avarii

Miercuri, 22 Februarie 2023, ora 12:58
67 citiri
Un întreg oraș din România a rămas fără apă caldă și căldură, în urma unei avarii
Oală cu apă fiartă FOTO Unsplash

Furnizarea căldurii în sistem centralizat şi a apei calde este întreruptă, miercuri, în tot oraşul Ploieşti, în urma unei avari produse la o conductă de termoficare.

Anunţul privind sistarea furnizării apei calde şi a agentului termic a fost făcut de compania Consiliului Local care asigură serviciul de termoficare în sistem centralizat. Printr-un mesaj postat pe site-ul Termo Ploieşti SRL, compania a anunţat că avaria s-a produs dimineaţă, la o conductă de la CET Brazi, acolo unde se produce agentul termic.

Afectaţi de avarie sunt toţi consumatorii racordaţi la sistemul centralizat. Este vorba despre peste 130.000 de apartamente, dar şi instituţii publice din oraş.

Oficialii companiei de termoficare estimează că furnizarea agentului termic va fi reluată în după-amiaza zilei de miercuri.

Avaria de miercuri are loc la doar o zi după ce mii de consumatori din oraş au rămas, timp de mai multe ore, fără căldură, pentru realizarea unor intervenţii pe reţeaua primară de termoficare. Astfel, marţi, 5.269 de apartamente, dar şio unităţi şcolare din zona de vest a oraşului nu au avut căldură, după ce luni peste 1.000 de consumatori din cartierul Mihai Bravu nu au primit agent termic, tot pentru realizarea de intervenţii pe reţeaua primară de termoficare. ...citeste mai departe despre "Un întreg oraș din România a rămas fără apă caldă și căldură, în urma unei avarii" pe Ziare.com

#avarie, #Ploiesti, #apa calda, #caldura , #Stiri Administratie