Plecati in concediu? Politia anunta restrictii de trafic pe A1 si A2, dar si alte drumuri

Marti, 13 Iunie 2017, ora 07:45
1013 citiri
Plecati in concediu? Politia anunta restrictii de trafic pe A1 si A2, dar si alte drumuri
Foto: Arhiva Ziare.com

Din cauza unor lucrari, incepand de marti, vor fi impuse mai multe restrictii de trafic pe mai multe drumuri, inclusiv autostrazile A1 Bucuresti-Pitesti si A2 Bucuresti-Constanta.

Centrul Infotrafic al Politiei Romane anunta ca, marti, se vor executa lucrari in judetul Ilfov, localitatea Jilava, pe DN 5, tronson kilometric 12 + 200 de metri - 12 + 500 de metri, pe prima banda a sensului de mers Giurgiu - Bucuresti, cu redirectionarea autovehiculelor pe banda a doua.

De asemenea, pe parcursul acestei zile, pe Autostrada Soarelui, pe sensul de mers Bucuresti - Constanta, au loc lucrari de reparatii intre kilometrii 12 si 36, iar politistii fac apel catre soferi sa respecte limitele de viteza si sa circule cu atentie in zona respectiva.

Tot marti, pe varianta de ocolire Alexandria, la kilometrul 1+410 metri, la intersectia cu DJ504 Alexandria - Vulpesti (drumul judetean catre Pitesti), au loc lucrari de amenajare a unui sens giratoriu. Astfel, se vor institui urmatoarele restrictii de circulatie: la km 1+410 (intersectia cu DJ 504) se va circula pe un singur sens de mers, alternativ, dirijat (prin semafoare si piloti de circulatie) ; DJ504 Alexandria - Vulpesti se inchide pe tronsonul cuprins intre DN6 si varianta de ocolire Alexandria, ruta ocolitoare fiind DN6 - sens giratoriu - varianta de ocolire Alexandria.

Timp de aproximativ o luna, pe autostrada A1, pe sensul de mers Bucuresti - Pitesti, la kilometrul 35+500 de metri, se vor executa lucrari in zona podului (alternativ, pe benzile unu sau doi). Lucrari similare se vor desfasura pe parcursul saptamanii urmatoare si la kilometrul 114, pe prima banda a sensului de mers catre Bucuresti. ...citeste mai departe despre "Plecati in concediu? Politia anunta restrictii de trafic pe A1 si A2, dar si alte drumuri" pe Ziare.com

#restrictii trafic autostrada Soarelui, #lucrari restrictii trafic autostrada , #Stiri Administratie