Planurile lui Oprescu pentru Bucuresti: A gasit investitor pentru autostrada suspendata si vrea tunel subteran de 14 km

Joi, 15 Ianuarie 2015, ora 16:35
1345 citiri
Planurile lui Oprescu pentru Bucuresti: A gasit investitor pentru autostrada suspendata si vrea tunel subteran de 14 km

Primarul Capitalei, Sorin Oprescu, a declarat ca a gasit investitori pentru realizarea autostrazii suspendate pe care a promis-o in campania electorala din 2008 si a anuntat cat va fi taxa pentru soferii care vor dori sa circule pe acest drum dupa finalizarea lui.

"Am gasit investitorul pentru autostrada suspendata, niste sud coreeni. O vom face in parteneriat public-privat. Sigur, vom face o licitatie, dar ne-am bucurat ca oamenii au fost dispusi sa faca asta si s-au asigurat de fonduri.

Vom face licitatia imediat ce Consiliul General al Municipiului Bucuresti va aproba studiul de oportunitate. Planul Urbanistic Zonal este aprobat. La licitatie poate vor participa si alte firme. Autostrada suspendata este al patrulea inel de circulatie si va uni toate cele trei autostrazi - A1, A2 si A3 - si DN1. Returnarea banilor va veni din mentenanta si urmeaza ca in momentul in care se va circula pe ea, bucuresteanul sa plateasca o buvinieta de cel mult 20 de euro pe an, dupa primele ...citeste mai departe despre "Planurile lui Oprescu pentru Bucuresti: A gasit investitor pentru autostrada suspendata si vrea tunel subteran de 14 km" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Sorin Oprescu autostrada suspendata coreeni, #Sorin Oprescu bani autostrada suspendata , #Stiri Administratie