Planurile lui Kovesi, daca va obtine un nou mandat la sefia DNA

Miercuri, 09 Martie 2016, ora 15:40
968 citiri
Planurile lui Kovesi, daca va obtine un nou mandat la sefia DNA
Foto: Ziare.com

Laura Codruta Kovesi isi propune, in cazul obtinerii unui nou mandat la sefia DNA, sa respinga in continuare orice actiune care vizeaza intimidarea sau discreditarea procurorilor, se arata in proiectul de management pus miercuri in dezbatere publica de Consiliul Superior al Magistraturii (CSM).

"Atacurile din ultima perioada la adresa justitiei si presiunile la care este supus periodic sistemul judiciar din exterior reprezinta, de fapt, o masura a succesului acestuia. Voi continua sa resping orice intentii sau actiuni care aduc atingere statutului constitutional al procurorilor directiei sau care vizeaza discreditarea ori intimidarea acestei categorii profesionale", afirma Kovesi in document.

Ministrul Justitiei a facut anuntul oficial: Kovesi, in fruntea DNA pentru inca un mandat

Sefa DNA spune ca o prioritate a sa o reprezinta colaborarea institutionala cu CSM, din perspectiva statutului de garant al independentei justitiei pe care o are aceasta institutie.

"Voi continua ...citeste mai departe despre "Planurile lui Kovesi, daca va obtine un nou mandat la sefia DNA" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Kovesi nou mandat DNA, #Kovesi investita DNA, #Kovesi proiect mandat DNA , #Stiri Administratie