Planor disparut fara urma: Costurile unei cautari de acest gen se ridica la sute de mii de euro. Cine plateste

Luni, 10 August 2015, ora 21:22
936 citiri
Planor disparut fara urma: Costurile unei cautari de acest gen se ridica la sute de mii de euro. Cine plateste
Foto: Arhiva Ziare.com

Costurile unei operatiuni de cautare precum cea a pilotului Mircea Craciun si planorului pilotat de acesta, "mai ales pe calea aviatica", se ridica la sute de mii de euro, a declarat, luni, secretarul de stat in Ministerul de Interne, Raed Arafat, care a precizat insa ca nu exista "un buget limita".

"Costurile unei cautari de acest gen sunt foarte mari, mai ales pe calea aviatica se ridica la sute de mii de euro. Dar cautarea-salvarea este una din misiunile pe care orice stat le face cand are astfel de situatie pana ce se convinge ca a facut absolut orice este necesar ca sa gaseasca nava sau persoana care este disparuta. Exista fonduri care sunt prevazute, dar nu exista buget limita, care atunci cand il atingem sa oprim cautarile.

Acest lucru nu s-a pus niciodata in discutie, dar exista intr-adevar toate aspectele pe care le calculam despre oportunitatea si necesitatea unui mijloc de cautare la un anumit moment si la un anumit moment pot sa spui ca acest mijloc nu mai este ...citeste mai departe despre "Planor disparut fara urma: Costurile unei cautari de acest gen se ridica la sute de mii de euro. Cine plateste" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#planor disparut Brasov cautari costuri , #Stiri Administratie