Plangeri pe banda rulanta impotriva clasarii dosarului Revolutiei: Se asteapta decizia Inspectiei Judiciare

Luni, 23 Noiembrie 2015, ora 12:45
946 citiri
Plangeri pe banda rulanta impotriva clasarii dosarului Revolutiei: Se asteapta decizia Inspectiei Judiciare
Foto: B1TV

Peste 50 de revolutionari, membri ai Asociatiei "21 Decembrie", au depus luni, la Parchetul General, plangeri in nume personal impotriva rezolutiei de clasare a dosarului Revolutiei.

Doru Maries, presedintele Asociatiei "21 decembrie", a explicat ca oamenii au avut de suferit si sunt dornici sa se faca dreptate, sustinand ca dosarul a fost inchis la comanda politica.

"Sper sa inteleaga procurorii, pentru ca acesti oameni sufera de 25, 26 de ani, ei asteapta adevarul. In trecut, mai multi urmasi, veniti din asociatia celor de la cimitir au dorit un interviu cu procurorul general, dar acesta nu a avut timp, era ocupat. Am avut un dialog la CSM, am fost invitati la o intalnire cu directorul adjunct CSM.

In urma intalnirii, acesta si-a exprimat dorinta ca CSM-ul sa se autosesizeze in ceea ce transmitem noi, pentru ca acesti procurori sa fie trecuti prin aceasta inspectie juridica, pentru ca nu este normal sa iti bati joc de 1.200 de victime, si sa spui ca in dosar sunt doar 800. ...citeste mai departe despre "Plangeri pe banda rulanta impotriva clasarii dosarului Revolutiei: Se asteapta decizia Inspectiei Judiciare" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#plangeri clasare dosar Revolutie, #Maries clasare dosar Revolutie , #Stiri Administratie