Pistele de biciclete de pe Victoriei, interzise .... biciclistilor. Locuri de parcare pentru masini

Vineri, 22 August 2014, ora 11:55
1718 citiri
Pistele de biciclete de pe Victoriei, interzise .... biciclistilor. Locuri de parcare pentru masini
Foto: b365

Pistele pentru biciclisti de pe Calea Victoriei sunt interzise... biciclistilor, in timp ce servesc ca loc de parcare pentru masini.

"Aducem in atentia biciclistilor faptul ca circulatia pe pista pentru biciclete de pe Calea Victoriei, tronsonul situat intre Piata Victoriei si bd-ul Regina Elisabeta este interzisa in acest moment, intrucat lucrarile de constructie nu sunt finalizate.

Participantii la trafic care nu respecta interdictiile instituite isi vor asuma consecintele raspunderii contraventionale si penale", se arata intr-un comunicat al Politiei Capitalei.

Politistii nu specifica data la care biciclistii vor putea folosi pista.

Modernizarea uneia dintre cele mai importante strazi din Bucuresti, Calea Victoriei, pare a fi fost un esec.

Trotuarele au fost largite, iar banda pentru biciclisti are o latime de trei metri, fiind mutata pe o singura parte a arterei si e despartita acum de restul drumului cu o bordura inalta ...citeste mai departe despre "Pistele de biciclete de pe Victoriei, interzise .... biciclistilor. Locuri de parcare pentru masini (Galerie foto)" pe Ziare.com

#piste bicicleta Victoriei, #piste interzise biciclisti Bucuresi, #scandal someri biciclisti piste , #Stiri Administratie