Pilotii Tarom au ajuns la capatul rabdarii: Iata scrisoarea prin care ii cer socoteala directorului

Duminica, 01 Martie 2015, ora 18:38
1105 citiri
Pilotii Tarom au ajuns la capatul rabdarii: Iata scrisoarea prin care ii cer socoteala directorului
Foto: Ziare.com

Un grup de piloti de la Tarom i-au trimis o scrisoare directorului companiei, Christian Edouard Heinzmann, prin care ii prezinta acestuia problemle cu care se confrunta din cauza managementului defectuos.

"Suntem un grup de piloti, unii dintre cei mai vechi si experimentati din compania Tarom, care am decis sa nu mai fim simpli spectatori la ce sa intampla, preocupati de felul in care dvs si unii din echipa dvs conduceti Tarom-ul", incepe scrisoarea trimisa de piloti, publicata pe Facebook de pilotul Emil Dobrovolschi.

Semnatarii prezinta departament cu departament problemele care au adus Taromul in situatia in care este.

"Este o imagine trista a unei foste mari companii aeriene, bine cunoscuta in intreaga lume pentru pilotii ei performanti si indemanatici, pentru avioanele moderne, pentru stewardese frumoase si bine pregatite, pentru inginerii si mecanicii indemanatici si inventivi, pentru profesionisti de marketing care aduceau profit si aveau planuri de viitor.

Noi, ...citeste mai departe despre "Pilotii Tarom au ajuns la capatul rabdarii: Iata scrisoarea prin care ii cer socoteala directorului" pe Ziare.com

#scrisoare piloti TAROM demisie director , #Stiri Administratie