Pfizer estimeaza vanzari ale vaccinului de 15 miliarde de dolari in 2021

Marti, 02 Februarie 2021, ora 15:33
596 citiri
Pfizer estimeaza vanzari ale vaccinului de 15 miliarde de dolari in 2021

Grupul farmaceutic american Pfizer estimeaza ca vanzarea vaccinului impotriva COVID-19, pe care l-a dezvoltat in parteneriat cu societatea germana in domeniul biotehnologiei BioNTech, urmeaza sa atinga 15 miliarde de dolari in anul 2021 - o suma colosala, care ar putea fi si mai mare in cazul in care laboratorul semneaza contracte suplimentare, relateaza AFP.

Acest vaccin ar urma sa fie, astfel, unul dintre cele mai mari succese din istoria farmaceutica.

Pfizer - care si-a prezentat marti rezultatele trimestriale - estimeaza sa inregistreze o marja inainte de impozitare de 25-30%.

Ana Birchall, despre Firea: Tupeu si maxima nesimtire la aceasta doamnaSingurul fotbalist de la Dinamo care nu a acceptat reducerea contractului. In plus, a primit si trei salarii restanteVIDEO "Sa fie lumina" a obtinut si va publica, in zilele urmatoare, filmari cu fostul episcop de Husi abuzand baieti de seminarA murit bebelusul din Suceava inecat la botezDOCUMENT Presedintele Klaus Iohannis a retras titlul de "Luptator pentru Victoria Revolutiei din Decembrie 1989" pentru 16 persoane ...citeste mai departe despre "Pfizer estimeaza vanzari ale vaccinului de 15 miliarde de dolari in 2021" pe Ziare.com

#vaccin COVID, #vaccin coronavirus, #vaccin pfizer, #vaccin Pfizer BioNtech , #Stiri Administratie