Petre Roman: Clasarea dosarului Revolutiei, un bun inceput de a repune Revolutia la locul meritat

Vineri, 23 Octombrie 2015, ora 19:09
948 citiri
Petre Roman: Clasarea dosarului Revolutiei, un bun inceput de a repune Revolutia la locul meritat
Foto: Arhiva Ziare.com

Petre Roman, premier al Guvernului provizoriu constituit in decembrie 1989, spune ca decizia instantei de clasare a dosarului Revolutiei este "un bun inceput pentru a repune revolutia in locul meritat", sustinand ca aceasta nu ii impiedica pe urmasii unor victime sa isi ceara mai departe dreptatea.

"Este un bun inceput pentru a repune revolutia in locul pe care il merita pentru ca tot ceea ce am cladit ca natiune libera pana acum pleaca de acolo, din momentul revolutiei (...) Se stie foarte bine in ce imprejurari si in ce context s-a inregistrat numarul mare de victime. Sunt toate legate de declansarea represiunii de catre dictator. Toate pleaca de acolo", a declarat Petre Roman, intrebat cum apreciaza decizia de clasare a dosarului Revolutiei.

Petre Roman a mai spus ca singurul lucru care il preocupa este ca "Revolutiei din decembrie 1989 sa ii fie oferita recunoasterea pe care o indica textul constitutional".

"Pe mine singurul lucru care ma intereseaza si ma preocupa este ca ...citeste mai departe despre "Petre Roman: Clasarea dosarului Revolutiei, un bun inceput de a repune Revolutia la locul meritat" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Petre Roman dosar revolutie clasat , #Stiri Administratie