Peste 10.000 de turisti pe Valea Prahovei. Locurile de cazare, complet ocupate

Joi, 31 Decembrie 2015, ora 18:55
1227 citiri
Peste 10.000 de turisti pe Valea Prahovei. Locurile de cazare, complet ocupate
Foto: Arhiva Ziare.com

Peste 10.000 de turisti vor petrece noaptea de Revelion pe Valea Prahovei, in statiunile Sinaia, Busteni si Azuga locurile de cazare fiind ocupate in totalitate, unele fiind rezervate cu cateva luni inainte de sfarsitul anului. Si in judetul Sibiu sute de unitati turistice sunt complet ocupate de Revelion.

Mii de turisti petrec Revelionul la munte, in statiunile de pe Valea Prahovei, iar multi dintre ei s-au cazat inca din 30 decembrie.

Conform reprezentantilor agentiilor de turism, la Azuga, Busteni si Sinaia gradul de ocupare a locurilor de cazare omologate este de suta la suta. Pe langa turistii care vor petrece noaptea dintre ani la hotel, in vile sau pensiuni, pe Valea Prahovei au ajuns si proprietarii de case de vacanta, astfel incat numarul celor care petrec sfarsitul de an in statiunile montane din Prahova depaseste 10.000, sustin operatorii din turism.

Preturile vacantelor de Revelion in statiunile de pe Valea Prahovei sunt considerabil mai mari fata de cele din ...citeste mai departe despre "Peste 10.000 de turisti pe Valea Prahovei. Locurile de cazare, complet ocupate" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#cazare munte Revelion, #cazare munte Sarbatori , #Stiri Administratie