Peste 10.000 de oameni au iesit in strada la Cluj: Nu au fost atatia oameni la plimbare de cand l-am trimis acasa pe Ponta UPDATE

Duminica, 29 Ianuarie 2017, ora 21:04
5697 citiri
Peste 10.000 de oameni au iesit in strada la Cluj: Nu au fost atatia oameni la plimbare de cand l-am trimis acasa pe Ponta UPDATE
Foto: Facebook / Marcel Hirlea

Numarul oamenilor care au protestat, duminica, fata de proiectele Guvernului privind gratierea si modificarea codurilor penale, la Cluj-Napoca, a depasit 10.000 de persoane.

Oamenii au pornit in mars pe Strada Calea Dorobantilor, spre cartierul Marasti, apoi s=au intros in Piata Unirii, pe Bulevardul 21 Decembrie.

Protestatarii s-au deplasat pe carosabil si au ocupat trei benzi din cele patru de pe strada, circulatia fiind dirijata de politisti.

Majoritatea au fost tineri, iar cei mai multi dintre ei au adus pancarte cu mesaje ca "Amnistie pentru voi, doar in viata de apoi", "PSD, ciuma rosie", "Respect pentru statul de drept", "In democratie, hotii stau la puscarie", "Ei gratieti, noi furati". Tinerii au o statie de amplificare si o portavoce si iau pe rand cuvantul.

Duminica trecuta, peste 5.000 de persoane au participat la un protest similar in Cluj-Napoca.

"Nu au fost atatia oameni la plimbare pe Dorobantilor in Cluj de cand l-am trimis acasa pe Ponta", a spus un clujean prezent la manifestatie.

Protestul are loc cu o zi inainte ca Ministerul Justitiei sa organizeze o dezbatere publica pe tema proiectelor privind gratierea si modificarea legilor penale.

...citeste mai departe despre "Peste 10.000 de oameni au iesit in strada la Cluj: Nu au fost atatia oameni la plimbare de cand l-am trimis acasa pe Ponta UPDATE" pe Ziare.com

#proteste cluj ordonante , #Stiri Administratie

Curs valutar

1 EUR = 4.9729 RON

0.0013

1 USD = 4.5749 RON

0.0104
  1. Marcel Ciolacu a dezvăluit accidental deficitul bugetar real la care se așteaptă Guvernul în 2024. Cifra depășește toate estimările făcute până acum
  2. Experții trag semnalul de alarmă: Cea mai mare criză din istorie lovește România și alte 100 de țări
  3. Suma uriașă pe care o vor plăti românii, pentru organizarea alegerilor. Semnal de alarmă: „Nemaivăzut așa ceva, pe vreme de pace!"
  4. Două țări NATO ”plâng” după Putin: Ucraina le lovește dur, punând bariera Rusiei
  5. O multinațională cu profituri de miliarde de euro anunță finalizarea unei fabrici în Transilvania
  6. Colapsul care amenință România, din 2030: „Va fi un tsunami financiar!"
  7. A intrat în vigoare „taxa pe lux”. Care sunt marjele de impozitare și până când trebuie să se grăbească românii să-și declare bunurile
  8. Cea mai mare putere din Vest și 800.000 de români loviți de criză: Norvegia, Suedia și Polonia o depășesc
  9. Cine este bugetarul care încasează un salariu de 36.000 de euro net, lună de lună. Acuzații grave
  10. Revolta unui expert contabil. Cât au ajuns să plătească la stat micile afaceri românești, în comparație cu corporațiile: „discriminare socialistă din partea guvernului!"