Coronavirus: Perioada medie de incubatie e 5-7 zile, iar cea maxima de 14

Miercuri, 04 Martie 2020, ora 14:50
912 citiri
Coronavirus: Perioada medie de incubatie e 5-7 zile, iar cea maxima de 14
Foto: Arhiva Ziare.com

Perioada medie de incubatie a noului coronavirus este de cinci pana la sapte zile, iar cea maxima de 14 zile, a anuntat, miercuri, la Beijing, Du Bin, presedintele ramurii de ingrijire a pacientilor critici din cadrul Asociatiei Medicale Chineze.

Du Bin a declarat totodata ca, desi in provincia Hubei unele persoane au avut rezultate pozitive la testele pentru coronavirus chiar si dupa ce au fost externate, nu exista deocamdata nicio dovada ca astfel de pacienti pot transmite virusul altor persoane, relateaza Reuters.

China a raportat, miercuri, o scadere a numarului de cazuri noi de infectare cu coronavirus pentru a treia zi consecutiv si 38 de decese suplimentare. La nivel national, bilantul epidemiei de Covid-19 a ajuns la 2.981 de morti si la peste 80.200 de persoane infectate, a indicat Comisia Nationala de Sanatate.

Potrivit autoritatilor, 115 cazuri noi au fost inregistrate in provincia centrala Hubei, epicentrul epidemiei, unde virusul a aparut pentru prima data in luna decembrie, si doar patru in alte zone ale tarii.

SUA: Un vaccin pentru coronavirus ar putea fi testat in circa sase saptamaniUn vaccin pentru noul coronavirus ar putea fi gata in trei saptamani: Sa-i spunem noroc pur ...citeste mai departe despre "Coronavirus: Perioada medie de incubatie e 5-7 zile, iar cea maxima de 14" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#perioada incubatie coronavirus, #coronavirus vaccin , #Stiri Administratie