Perchezitii la un important om de afaceri din Timis

Joi, 18 Februarie 2016, ora 09:38
1454 citiri
Perchezitii la un important om de afaceri din Timis
Foto: Arhiva Ziare.com

Procurorii DNA Timisoara, alaturi de inspectori ANAF si ofiteri de la Antifrauda, fac perchezitii, joi dimineata, la un important om de afaceri din Timis.

In acest judet au loc sase descinderi, in Timisoara si comunele Sanandrei si Iecea Mare, iar prejudiciul din dosar se ridica la trei milioane de euro, potrivit Opinia Timisoarei.

Vizat de perchezitii este si omul de afaceri Cristian Popa, un important jucator pe piata cerealelor din Banat. Surse din randul anchetatorilor sustin ca investigatiile au legatura cu un grup infractional organizat care facea evaziune fiscala.

Membrii grupului infractional s-ar fi folosit de metoda factura pentru a evita sa plateasca taxe catre stat. Astfel, ofiterii de la Antifrauda verifica acum mai multe documente care ar fi fost falsificate.

Mai exact, este vorba despre facturi emise pe numele unor firme fantoma, care au ca interpusi cetateni din Serbia. Ancheta in acest caz a inceput in urma cu patru ani, insa cercetarile au fost ingreunate ...citeste mai departe despre "Perchezitii la un important om de afaceri din Timis" pe Ziare.com

#perchezitii Timis, #perchezitii om afceri Timis , #Stiri Administratie