Perchezitii la samsarii de masini second hand - prejudiciul este de 5,5 milioane de lei

Joi, 27 Septembrie 2018, ora 09:53
1492 citiri
Perchezitii la samsarii de masini second hand - prejudiciul este de 5,5 milioane de lei
Foto: Arhiva Ziare.com

Politistii fac, joi dimineata, trei perchezitii in Bucuresti intr-un dosar de evaziune fiscala in care mai multe persoane sunt suspectate ca au cumparat, in 2016, din spatiul intracomunitar, autoturisme second-hand pe care le-au vandut apoi in Romania, fara a inregistra in contabilitate veniturile.

Prejudiul cauzat bugetului de stat este estimat la 5.500.000 de lei.

"Din datele si probele administrate a rezultat presupunerea rezonabila ca banuitii au achizitionat, in cursul anului 2016, din spatiul intracomunitar, autoturisme second-hand, in valoare de aproximativ 20.000.000 de lei, pe care ulterior le-au comercializat pe teritoriul Romaniei, fara a inregistra in contabilitate veniturile realizate", arata sursa citata.

Persoanele vizate vor fi duse pentru audieri la sediul Serviciului de Investigare a Criminalitatii Economice - Politia Sectorului 5.

Actiunea beneficiaza de sprijinul de specialitate al Directiei Operatiuni Speciale din cadrul Politiei Romane. ...citeste mai departe despre "Perchezitii la samsarii de masini second hand - prejudiciul este de 5,5 milioane de lei" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#perchezitii evaziune fiscala, #evaziune fiscala masini second hand , #Stiri Administratie