Perchezitii la samsarii de masini de lux: Au fentat statul cu milioane de euro

Miercuri, 14 Octombrie 2015, ora 08:49
1260 citiri
Perchezitii la samsarii de masini de lux: Au fentat statul cu milioane de euro
Foto: Arhiva Ziare.com

Procurorii DIICOT efectueaza miercuri 93 de perchezitii pe raza judetelor Cluj, Alba, Brasov, Mures, Harghita, Maramures, Satu Mare si a municipiului Bucuresti, in cadrul unei actiuni care vizeaza destructurarea unui grup infractional organizat specializat in evaziune fiscala cu autoturisme de lux provenite din achizitii intracomunitare.

Potrivit unui comunicat DIICOT, in perioada 2009 - 2015, pe teritoriile Romaniei (judetele Cluj, Harghita si Mures si in municipiul Bucuresti), Ungariei si Germaniei, s-a constituit un grup infractional organizat format din 11 suspecti, membrii grupului actionand in sensul operationalizarii unui circuit in care au fost angrenate societati comerciale care au functionat legal, dar si firme de tip "fantoma" utilizate in ample operatiuni circumscrise evaziunii fiscale in domeniul tranzactiilor cu autoturisme de lux provenite din achizitii intracomunitare.

"Membrii gruparii au comercializat autoturisme prin intermediul unor societati comerciale... citeste mai departe despre "Perchezitii la samsarii de masini de lux: Au fentat statul cu milioane de euro" pe Ziare.com

#DIICOT evaziune masini lux, #DIICOT perchezitii evazionisti , #Stiri Administratie