Perchezitii la Astra Asigurari: Un fost sef ar fi incasat 900.000 de lei pentru un incident fictiv

Joi, 11 August 2016, ora 10:28
1415 citiri
Perchezitii la Astra Asigurari: Un fost sef ar fi incasat 900.000 de lei pentru un incident fictiv
Foto: Facebook/Politia Romana

Politistii fac perchezitii, joi, la fostul presedinte al Astra Asig, Radu Mustatea, suspectat ca, impreuna cu sotia sa, a incasat, in baza unei polite de asigurare a locuintei, daune de peste 900.000 de lei pentru un incident fictiv. Anchetatorii ridica documente si de la sediul Astra Asigurari.

Perchezitiile se desfasoara la trei adrese din Bucuresti, intr-un dosar in care se fac cercetari pentru spalarea banilor si delapidare, potrivit Politiei Romane.

Surse din Politie au declarat, pentru News.ro, ca cele trei perchezitii sunt la locuinta lui Radu Mustatea si a sotiei acestuia, la domiciliul mamei fostului presedinte al Astra Asigurari si la reprezentanti ai societatii EM-Mar Geoconstruct. De asemenea, anchetatorii au mers si la sediul Astra Asigurari, pentru a ridica mai multe documente care vor fi folosite in ancheta.

Citeste si Astra Asigurari, in mod oficial in faliment: Cand va incepe plata despagubirilor

La finalul perchezitiilor, persoanele suspectate in aceasta ...citeste mai departe despre "Perchezitii la Astra Asigurari: Un fost sef ar fi incasat 900.000 de lei pentru un incident fictiv" pe Ziare.com

#Mustatea daune accident fictiv, #sef Astra Asigurari perchezitii , #Stiri Administratie