Perchezitii DNA la Primaria Capitalei - suspiciuni de coruptie

Miercuri, 28 Mai 2014, ora 15:48
1423 citiri
Perchezitii DNA la Primaria Capitalei - suspiciuni de coruptie
Foto: adevarul.ro

Procurorii DNA fac perchezitii la Primaria Capitalei miercuri, fiind vizat un director din institutie asupra caruia exista suspiciuni de coruptie.

Potrivit Realitatea TV, 24 de perchezitii au loc in acest moment, procurorii ridicand documente care au legatura cu directorul, despre care se cunoaste doar ca il cheama Madalin Dumitru si conduce Directia pentru Infrastructura si Servicii, si o societate comerciala pe care o detine.

De asemenea, perchezitiile au fost efectuate si la domiciliul acestuia.

DNA il suspecteaza pe Madalin Dumitru ca ar fi oferit contracte de infrastructura unor societati pe care le detine.

Potrivt unor informatii furnizate de Digi 24, in dosar mai sunt implicati inca un alt director din Primaria Capitalei, mai multi functionari si oameni de afaceri.

"Vineri, vom avea o sedinta de Consiliu General si vom solicita primarului general care sunt dedesubturile acestei activitati", a declarat Cornel Pieptea, consilier PNL in cadrul Primariei Capitalei, ...citeste mai departe despre "Perchezitii DNA la Primaria Capitalei - suspiciuni de coruptie (Video)" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#DNA perchezitii primarie Capitala, #DNA perchezitii coruptie Oprescu, #DNA percheziti director primarie , #Stiri Administratie