Pe Splaiul Unirii din Bucuresti se va putea circula cu 70 km/ora

Sambata, 16 Septembrie 2017, ora 17:09
725 citiri
Pe Splaiul Unirii din Bucuresti se va putea circula cu 70 km/ora
Foto: Facebook/Robert Negoita

Comisia de Circulatie din cadrul Primariei Capitalei a aprobat propunerea facuta de administratia Sectorului 3 pentru ca viteza admisa pe Splaiul Unirii sa fie de 70 de km/h.

Totusi, soferii trebuie sa incetineasca la trecerile de pietoni si in zona Pasajului N. Grigorescu.

"S-a avizat propunerea de modificare a limitei de viteza la 70 km/h pe Spaliul Unirii de la Pod Vitan-Barzesti pana la limita Administrativa, pe ambele sensuri, pe portiunile pe care malurile Raului Dambovita au fost securizate cu elemente de protectie, cu mentinerea limitarii la trecerile de pietoni si in zona Pasajului N. Grigorescu- Splai Dudescu", se arata in proiectul de avizare.

Primarul Sectorului 3, Robert Negoita, scrie pe Facebook ca a facut solicitarea ca urmare a sesizarilor primite de la soferi.

"Ma bucur ca membrii Comisiei de Circulatie din PMB au aprobat propunerea noastra pentru modificarea limitei de viteza pe Splaiul Unirii. Este o solicitare pe care am facut-o ca urmare a sesizarilor pe care le-am primit de la dumneavoastra, dar si fiindca am reusit, anul trecut, sa securizam corespunzator bucata de splai aferenta sectorului nostru. Sigur, asta nu inseamna ca nu trebuie, si in continuare, sa conducem prudent si sa intelegem ca viata este mai presus de orice graba", a mentionat Robert Negoita, primarul Sectorului 3 al Capitalei. ...citeste mai departe despre "Pe Splaiul Unirii din Bucuresti se va putea circula cu 70 km/ora" pe Ziare.com

#viteza Splaiul Unirii Bucuresti , #Stiri Administratie