Pe nervii nostri: "Razboiul civil" din Domnesti pentru un pasaj promis de 10 ani

Joi, 07 Aprilie 2016, ora 07:49
1388 citiri
Pe nervii nostri: "Razboiul civil" din Domnesti pentru un pasaj promis de 10 ani
Foto: Facebook/Initiativa Prelungirea Ghencea

Cand vine vorba despre pasajul de la Domnesti peste centura Capitalei, autoritatile se joaca cu nervii oamenilor de ani intregi, iar in zona s-a iscat un mini-razboi civil.

In timp ce majoritatea locuitorilor din zona Domnesti - Prelungirea Ghencea abia asteapta sa mearga cu masina pe pod, avand in vedere ca traficul este infernal la orele de varf, cei care au case in locul unde se va construi pasajul cer autoritatilor sa gaseasca alta solutie, pentru ca nu vor sa fie expropriati.

La conflictul local, se mai adauga o problema care lungeste asteptarea pentru ambele tabere. Desi Compania de Drumuri si Autostrazi a gasit un constructor inca din toamna anului trecut, inceperea lucrarilor este momentan blocata, pentru ca o firma din Harghita - care a participat la licitatie si a pierdut - a contestat rezultatul.

Acum, CNADNR trebuie sa reevalueze ofertele celor doua companii si sa ia o decizie finala pentru proiectul promis inca din 2006.

O intersectie infernala

In comuna ...citeste mai departe despre "Pe nervii nostri: "Razboiul civil" din Domnesti pentru un pasaj promis de 10 ani" pe Ziare.com

#pasaj domnesti, #pasaj Domnesti blocat, #largire Prelungirea Ghencea , #Stiri Administratie