Pe cine deranjeaza procurorul Lazar? O campanie murdara

Luni, 04 Aprilie 2016, ora 07:08
1653 citiri
Pe cine deranjeaza procurorul Lazar? O campanie murdara

Este greu de spus cu certitudine in acest moment daca alegerea facuta de dna ministru Pruna pentru functia de procuror general al Parchetului de pe langa ICCJ in persoana dlui Augustin Lazar, actual procuror general al Parchetului de pe langa Curtea de Apel Alba, este una fericita sau nu. Si asta pentru ca pana la audierea publica in CSM nu stim exact ce are in cap dl Lazar.

Am sustinut dintr-un bun inceput ca si interviurile de la Ministerul Justitiei ar fi trebuit sa fie publice dupa modelul CSM astfel incat sa intelegem intre ce si ce a avut de ales ministrul si prin ce s-a manifestat superioritatea unuia dintre candidati. Cat timp aceasta transparenta lipseste, sigur ca ramane loc pentru tot felul de speculatii.

Deocamdata avem niste declaratii publice reformiste, deci incurajatoare ale domniei sale, mai precis o dorinta de "resetare manageriala" a Ministerului Public, ceea ce dupa epoca Nitu mi se pare salutar.

Dl Lazar are un CV curat, fara scandaluri, fara asocieri ...citeste mai departe despre "Pe cine deranjeaza procurorul Lazar? O campanie murdara" pe Ziare.com

#Augustin Lazar propunere parchet general , #Stiri Administratie