Patronul Bradet, dupa anuntul ca nu branza a imbolnavit bebelusii: Cea mai buna veste de cand m-am nascut

Miercuri, 09 Martie 2016, ora 16:52
1326 citiri
Patronul Bradet, dupa anuntul ca nu branza a imbolnavit bebelusii: Cea mai buna veste de cand m-am nascut
Foto: Facebook/Lactate Bradet

Patronul Lactate Bradet, Marius Badea, a declarat, miercuri, ca anuntul Institutului Cantacuzino, potrivit caruia branza nu a fost cauza imbolnavirii copiilor, este cea mai buna veste pe care a primit-o si a precizat ca nu are de gand sa dea in judecata pe nimeni.

"E cea mai buna veste pe care am primit-o de cand m-am nascut. Am vazut negru pe alb ca nu sunt vinovat de moartea copiilor. Desi stiam ca nu puteam fi vinovati, am stat cu un cutit deasupra capului in toata perioada acesta. Nimic nu e intamplator.

In timpul asta, am lansat ideea unei noi companii, cea mai mare de pe piata, unde calitatea produsului sa primeze, iar clientul sa fie multumit si de un pret bun. E prea mare bucuria sa ma gandesc acum sa dau in judecata pe cineva. Nu ma gandesc la rautati", a declarat patronul Lactate Bradet.

Propunere inedita de la patronul Lactate Bradet: O companie la care sa participe toti cetatenii

Premierul Ciolos isi critica un ministru in scandalul Bradet: A comunicat prea ...citeste mai departe despre "Patronul Bradet, dupa anuntul ca nu branza a imbolnavit bebelusii: Cea mai buna veste de cand m-am nascut" pe Ziare.com

#patron Bradet veste, #patron Bradet branza bebelusi , #Stiri Administratie