Paste dupa gratii: Politicieni si oameni de afaceri care se afla in inchisoare

Sambata, 19 Aprilie 2014, ora 20:34
1507 citiri
Paste dupa gratii: Politicieni si oameni de afaceri care se afla in inchisoare

Adrian Nastase, Relu Fenechiu, Catalin Voicu si Gigi Becali se numara printre fostii demnitari care isi vor petrece sarbatorile pascale in penitenciare, unde au de executat pedepsele primite in urma condamnarilor definitive.

Fosti deputati si senatori, fosti membri ai Guvernului, dar si oameni de fotbal, unii dintre ei incarcerati in acest an, vor spune "Hristos a Inviat" in spatele gratiilor.

Chiar daca este pentru a doua oara incarcerat, acestea sunt primele sarbatori pascale pe care fostul premier Adrian Nastase le petrece in spatele gratiilor. El este incarcerat la Penitenciarul Jilava, acolo unde executa pedeapsa de patru ani de inchisoare cu executare, la care a fost condamnat in 6 ianuarie, pentru santaj si luare de mita, in dosarul cunoscut ca "Zambaccian".

Adrian Nastase a fost condamnat pentru ca, in perioada 2002 - 2004, in calitate de premier, ar fi primit, in mod direct si prin intermediul sotiei sale, Dana Nastase, foloase necuvenite in valoare de aproximativ ...citeste mai departe despre "Paste dupa gratii: Politicieni si oameni de afaceri care se afla in inchisoare" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#politicieni Paste inchisoare, #sarbatori Paste penitenciar, #Paste penitenciar , #Stiri Administratie