Pas important pentru legalizarea prostitutiei la nivel mondial - Toata industria sexului va avea de castigat

Miercuri, 12 August 2015, ora 08:45
986 citiri
Pas important pentru legalizarea prostitutiei la nivel mondial - Toata industria sexului va avea de castigat
Foto: captura YouTube/Amnesty International

Amnesty International a adoptat o controversata politica vizand dezincriminarea penala a industriei sexului, respingand critici ale unor organizatii de aparare a drepturilor femeilor care denunta politica drept o legalizare a proxenetismului si bordelurilor.

Organizatia a aprobat marti, la Dublin, o rezolutie care recomanda "dezincriminarea (penala) totala a tuturor aspectelor ce tin de activitatea consimtita a lucratorilor sexuali", relateaza AP in pagina electronica.

Amnesty International argumenteaza ca cercetari pe care le-a afectuat sugereaza ca dezincriminarea este cea mai buna modalitate de aparare a drepturilor lucratorilor sexuali.

"Recunoastem ca aceasta problema critica in domeniul drepturilor omului este extrem de complexa si, de aceea, am abordat-o din perspectiva standardelor internationale in domeniul drepturilor omului", a declarat Salil Shetty, secretarul general al Amnesty International (AI).

"De asemenea, ne-am consultat cu miscarea noastra la nivel ...citeste mai departe despre "Pas important pentru legalizarea prostitutiei la nivel mondial - Toata industria sexului va avea de castigat" pe Ziare.com

#Amnesty International legalizarea prostitutiei, #Amnesty International industria sexului , #Stiri Administratie

Curs valutar

1 EUR = 4.9771 RON

0.0001

1 USD = 4.6535 RON

0.0132
  1. Marile proiecte de infrastructură rutieră din România. Unde stăm pe loc și unde galopăm
  2. De ce România nu a fost afectată de pana uriașă de curent din Europa de Est
  3. Ce țări a depășit România odată cu creșterea PIB-ului în ultimii 10 ani. Depășim state care nu au cunoscut comunismul
  4. Încă 700 de lei de la stat, pentru o categorie de români: Klaus Iohannis a semnat
  5. O companie sud-coreeană face angajări în România cu salarii nete de 9600 de lei. Care sunt candidații eligibili pentru un astfel de post
  6. Canicula topește economia României. Cum lovește căldura extremă transporturile: "Dacă te oprești în tabla asta, nu mai ai nicio șansă"
  7. Ce ascunde China în spatele încrâncenării de a domina piețele europene. Deflația de pe piața imobiliară care riscă să falimenteze țara
  8. Un nou gigant a intrat pe piața din România și vrea să se extindă. Produsele pe care le oferă
  9. Veste bună pentru șoferii care merg spre Bulgaria. CNAIR suspendă astăzi o taxă importantă la frontieră peste Dunăre
  10. Valentin Bârgău (Restart Energy) la Quarterly Report: ”Dorim să ne alăturăm pe piața principală. IPO-ul este în pregătire”