Partenerii Uber - oameni diferiti care transforma placerea de a conduce intr-o sursa de venit

Marti, 05 Aprilie 2016, ora 15:00
1490 citiri
Partenerii Uber - oameni diferiti care transforma placerea de a conduce intr-o sursa de venit

Cine sunt partenerii Uber si de ce aleg sa conduca cu acest serviciu nou, aflat in Romania de peste un an?

Te-ai astepta ca oamenii sa fie reticenti cand vine vorba de un astfel de parteneriat care, ca structura, e total nou pentru piata din Bucuresti si chiar Romania. Si totusi din ce in ce mai multi parteneri noi conduc cu Uber. Deci ceva trebuie sa fie destul de atractiv astfel incat sa ramana pe platforma. Noi am fost curiosi sa aflam ce este acel "ceva".

I-am intrebat in primul rand pe membrii echipei locale Uber Romania. Conform responsabilului pe operatiuni, "in Bucuresti, partenerii sunt in marea majoritate tineri si persoane de varsta medie, care, de regula, mai au si alt loc de munca sau lucreaza pe cont propriu. Conduc pentru a face un ban in plus, dar si pentru ca le place sa conduca si sa isi gestioneze timpul liber cum isi doresc".

Conform unui studiu IMAS, partenerii Uber au ocupatii diverse: 37% sunt antreprenori sau liber profesionisti, 31% au un serviciu ...citeste mai departe despre "Partenerii Uber - oameni diferiti care transforma placerea de a conduce intr-o sursa de venit" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Uber sofer Bucuresti, #angajeaza Uber, #bani Uber, #salariu Uber, #aplica Uber, #sofer Uber , #Stiri Administratie