Parchetul General retrage doi procurori de la Ministerul Justitiei. Unul e cel care preluase atributiile lui Iordache

Joi, 02 Februarie 2017, ora 15:29
5579 citiri
Parchetul General retrage doi procurori de la Ministerul Justitiei. Unul e cel care preluase atributiile lui Iordache
Foto: captura YouTube/ Alba TV

Procurorii Oana Schmift Haineala si Constantin Sima, detasati la Ministerul Justitie, au fost retrasi, joi, de catre Parchetul General, in contextul in care DNA ancheteaza modul in care a fost adoptata ordonanta Iordache.

"Avand in vedere necesitatea derularii in conditii de impartialitate a unei cauze instrumentate de catre Directia Nationala Anticoruptie, avand ca obiect imprejurarile elaborarii proiectului de ordonanta de urgenta privind modificarea si completarea Codului penal si a Codului de procedura penala, precum si a proiectului de lege pentru gratierea unor pedepse, astazi, 2 februarie 2017, procurorul general al Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie a solicitat Consiliului Superior al Magistraturii incetarea detasarii la Ministerul Justitiei a doamnei procuror Oana Andreea Schmidt-Haineala si a domnului procuror Constantin Sima", se arata intr-un comunicat postat pe site-ul Ministerului Public.

Ministrul Florin Iordache isi delegase atributiile lui Constantin Sima, secretar de stat, pana pe 7 februarie.

- continua - ...citeste mai departe despre "Parchetul General retrage doi procurori de la Ministerul Justitiei. Unul e cel care preluase atributiile lui Iordache" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Haineala Sima retrasi Ministerul Justitiei , #Stiri Administratie