Parcari pe autostrazile A1 si A2: Compania de Drumuri a desemnat castigatorii pentru concesionarea spatiilor de servicii

Luni, 15 Februarie 2021, ora 16:59
847 citiri
Parcari pe autostrazile A1 si A2: Compania de Drumuri a desemnat castigatorii pentru concesionarea spatiilor de servicii
Restaurant cu parcare FOTO Facebook Catalin Drula

Compania de Drumuri a desemnat castigatorii pentru concesionarea spatiilor de servicii de pe A1 si A2, care vor realiza parcari, datote cu statii de incarcare electrica si de alimentare cu carburant, restaurante si magazine, anunta ministrul Transporturilor, Catalin Drula, pe Facebook.

"Vom avea, in sfarsit, parcari decente pe toata lungimea autostrazilor A1 si A2! Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere tocmai a desemnat castigatorii pentru concesionarea spatiilor de servicii" de pe A1 Sibiu-Nadlac, A1 Bucuresti-Pitesti si A2 Cernavoda-Constanta. Este vorba de 26 de benzinarii "in oglinda", pe stanga si pe dreapta drumului.

E o veste buna din doua motive. Primul - vom putea sa ne bucuram de un "pit stop" in conditii civilizate. Vor exista statii de incarcare electrica si de alimentare cu carburant, restaurante, magazine, printre altele.

Al doilea - aceste spatii, concesionate pentru urmatorii 20 de ani, vor produce venituri - cel putin 67 de milioane de lei pe an, pe care ii putem investi mai departe in proiecte de infrastructura", se arata in mesajul publicat de Drula pe Facebook.

Ministrul anunta ca urmeaza demersuri similare si pentru autostrazile A10 si A3, iar pentru Autostrada Moldovei A7, viitoarele spatii de servicii sunt gandite inca de pe acum, de la faza de proiectare, astfel incat viitorul concesionar sa aiba dotarile si spatiul necesar pentru cele mentionate (statii de incarcare electrica si de alimentare cu carburant, restaurante, magazine, etc).

De ce sa nu te grabesti acum sa iei un creditPleaca functionarii "stresati" din Primaria Sectorului 1Acuzatiile stupefiante ale senatoarei Sosoaca: "Pacientii de la ATI sunt deconectati de la aparate"Val de ironii la adresa fostului primar Tudorache, autorul unui proverb inedit: Pentru ca urau gandacul rosu, termita si viespea au votat insecticidulVIDEO De ce Serena Williams nu o va uita niciodata pe Simona Halep ...citeste mai departe despre "Parcari pe autostrazile A1 si A2: Compania de Drumuri a desemnat castigatorii pentru concesionarea spatiilor de servicii" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#parcare, #autostrada A1, #autostrada A2, #compania de drumuri , #Stiri Administratie