Orice produs la 15 lei: Membrii unei familii turce, urmariti penal - Prejudiciu urias

Vineri, 11 Decembrie 2015, ora 22:31
862 citiri
Orice produs la 15 lei: Membrii unei familii turce, urmariti penal - Prejudiciu urias
Foto: Arhiva Ziare.com

Zece membri ai unei familii turce sunt urmariti penal pentru evaziune fiscala cu un prejudiciu de 6 milioane de lei, ce ar fi fost produs timp de aproape doi ani prin vanzarea de imbracaminte si incaltaminte in aproape 100 de magazine de tip "orice produs la 15 lei".

Politistii Serviciului pentru Investigarea Criminalitatii Economice din Politia Capitalei si inspectorii Directiei Generale Antifrauda din ANAF au facut, joi, 205 perchezitii in Capitala si 27 de judete, la firme care vand articole de imbracaminte si incaltaminte, precum si la 75 de persoane, suspectate de evaziune fiscala de aproximativ sase milioane de lei.

In urma perchezitiilor, procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Bucuresti au dispus punerea in miscare a actiunii penale fata de 10 de persoane fizice pentru savarsirea in forma continuata a infractiunilor de evaziune fiscala si spalare de bani.

Astfel, au fost retinuti Hasan Ozdal, Ali Riza Ozdal, Muhammed Ozdal, Erol Ozdal, Serkan Ozdal si Mihaela ...citeste mai departe despre "Orice produs la 15 lei: Membrii unei familii turce, urmariti penal - Prejudiciu urias" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#evaziune fiscala magazine 15 lei, #urmariti penal magazine 15 lei, #evaziune magazine 15 lei , #Stiri Administratie