Oprescu, prins intre Uber, Google si autostrada suspendata

Duminica, 24 Mai 2015, ora 06:34
1428 citiri
Oprescu, prins intre Uber, Google si autostrada suspendata
Foto: unsplash.com

Cat vor schimba Uber, Google si Tesla felul in care ne deplasam? Asistam la o revolutie. Un articol din Wall Street Journal anunta ca Uber a inceput o discutie cu sase mari banci pentru a lua un credit de un miliard de dolari.

Pentru cei de la WSJ, aceasta inseamna ca megacompania formata in jurul aplicatiei de taxi va incepe procedurile de listare la bursa. E o companie care face un profit de 400 de milioane de dolari la aceasta ora si a inceput negocierile pentru cumpararea diviziei de harti a companiei Nokia. Are la dispozitie fonduri de 5 miliarde de dolari, conform sursei citate.

Uber a intrat si in Romania, iar parlamentarii s-au grabit sa dea o lege impotriva "autostopului", dar e foarte greu sa opresti vantul sa bata.

Zilele trecute, oficiali Google au anuntat ca au trecut la teste in trafic cu automobilul fara sofer.

Aceasta liberalizare si optimizare a transportului va avea efecte majore asupra organizarii oraselor, asupra modelelor de dezvoltare, asupra ...citeste mai departe despre "Oprescu, prins intre Uber, Google si autostrada suspendata" pe Ziare.com

#Uber aplicatie taxi, #lege autostop Romania, #Oprescu autostrada suspendata, #Bucuresti piste biciclisti, #Bucuresti groapa Izvor , #Stiri Administratie