OMV Petrom, trimisa in judecata pentru ucidere din culpa

Marti, 05 Ianuarie 2016, ora 12:30
1258 citiri
OMV Petrom, trimisa in judecata pentru ucidere din culpa
Foto: Ziare.com

Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie a dispus trimiterea in judecata a S.C. OMV PETROM S.A. pentru infractiunea de ucidere din culpa.

Potrivit rechizitoriului, este vorba despre cazul unui baiat care a murit in anul 2014 din cauza unei "intoxicatii acute, accidentale, cu gaze de sonda, rezultate in atmosfera prin derivatia din coloana de exploatare a sondei Aricestii Rahtivani".

"La data de 27 februarie 2014 a fost identificat cadavrul minorului F.M.I., la aproximativ 17 cm. de capatul liber al unei conducte ce deriva din coloana de exploatare a unei sonde de extractie a titeiului apartinand S.C. OMV PETROM S.A. (situata la cca. 100 metri de ultima casa a satului Aricestii Rahtivani, judetul Prahova, sat in care locuia minorul).

Din probatoriul administrat in cauza a rezultat ca moartea minorului a fost violenta si s-a datorat insuficientei respiratorii acute survenita in cursul unei intoxicatii acute, accidentale, cu gaze de sonda, rezultate in atmosfera ...citeste mai departe despre "OMV Petrom, trimisa in judecata pentru ucidere din culpa" pe Ziare.com

#OMV trimisa judecata, #OMV ucidere culpa , #Stiri Administratie