Omul de afaceri Remus Truica, executat silit. Risca sa isi piarda locuinta

Vineri, 10 Octombrie 2014, ora 15:52
1773 citiri
Omul de afaceri Remus Truica, executat silit. Risca sa isi piarda locuinta
Foto: Realitatea

Omul de afaceri Remus Truica risca sa isi piarda locuinta din Snagov, acesta fiind executat silit, din cauza unei datorii.

Executorii si politia au mers vineri dimineata la resedinta lui Truica din Snagov, omul de afaceri fiind executat silit pentru un credit bancar neachitat, luat in 2008, in valoarea de 3 milioane de euro. Din cauza acestei datorii, el risca acum sa isi piarda domeniul de la Snagov, potrivit Realitatea TV.

"In 2008 am contractat un credit cu sotia mea, ce nu a mai putut fi platit. Doamna Truica nu recunoaste ca este inca parte a acestui credit, a facut zeci de actiuni in justitie pentru a combate ca si ea este datoare solidar cu mine pe acest credit. Astazi a fost o procedura desfasurata in cadrul procedurii de executoare pentru a se face niste masuratori", a declarat Truica.

De asemenea, el a marturisti ca Irina Truica respinge orice solutie cu ...citeste mai departe despre "Omul de afaceri Remus Truica, executat silit. Risca sa isi piarda locuinta (Video)" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Remus Truica executat silit, #om de afaceri Snagov, #executare silita Snagov Remus Truica , #Stiri Administratie